Vrijwilligerswerk in de buurt

Ben je een doener en wil je burenhulp geven, dan kun je terecht bij ‘ik bied’. Wil je iets heel anders doen in de wijk, dan denken de buurtverbinders van deze hulpwebsite graag met je mee. We kennen de hele wijk.

Er zijn een heleboel organisaties in de wijk actief. Of je nou graag met ouderen of kinderen omgaat, iets met koken, cultuur, sport, gezelligheid of handwerken wilt doen, er is voor elk wat wils. Ook als je speciale vaardigheden of kennis hebt, zoals website bouwen of hulp bij de administratie, kun je terecht bij een wijkorganisatie. Ook Kracht van Zuilen en het Burennetwerk zoeken altijd vrijwilligers. Of je nou goed bent in schrijven, websites, besturen, organiseren, praktische hulp geven of iets heel anders. Je kunt ook lid worden van een buurtoverleg of het wijkplatform, als je bijvoorbeeld juist graag wilt meedenken en praten.

Ik wil sparren over vrijwilligerswerk

 Je kunt ook zoeken op de pagina ‘Sociale kaart’  naar alle Zuilense clubs en hun activiteiten.  Een andere manier om vrijwilligerswerk te zoeken is via de Vrijwilligerscentrale Utrecht (VCU). De VCU geeft ook goede trainingen aan vrijwilligers en hun organisaties.
Burennetwerk Zuilen is lid van HipHelpt Utrecht

Burennetwerk Zuilen

Burennetwerk Zuilen is een wijknetwerk voor informatie, burencontact en praktische hulp. Bewoners en wijkorganisaties versterken samen de sociale basis van Zuilen. Volg ons op facebook.
© 2024 Burennetwerk Zuilen  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep