Sociale eettafels

Klik op de foto en je ziet het overzicht met alle eettafels waar je kunt aanschuiven als je ook graag eens samen met anderen wilt eten.

Kant en klaar & gezonde maaltijden voor thuis

Wil je liever een gezonde maaltijd thuis opeten maar niet zelf koken?

Slager en Groenteboer – Vaak hebben de slager en de groenteboer in je eigen winkelcentrum ook heerlijke, verse, gezonde maaltijden en soepen te koop die door hen zelf zijn gemaakt. Probeer het eens.

Thuisafgehaald in Zuilen – Je kunt een gezonde maaltijd bestellen bij de thuiskoks van Thuisafgehaald. Dat zijn buurtbewoners die het leuk vinden om te koken en graag een paar porties extra klaarmaken voor buurtbewoners. Gemiddeld 4,00 – 8,00 euro per maaltijd. Per keer bestellen. Je kunt een maaltijd afhalen bij de thuiskok van je keuze. Maar je kunt ook een thuiskok bij jouw thuis laten komen en die kookt dan ter plekke voor je. Dit laatste is natuurlijk wat duurder dan het afhalen van een maaltijd.

Maaltijdservice U-Centraal (voorheen tafeltje dekje) – Wordt elke dag eten koken u te veel? Slaat u soms een maaltijd over omdat het boodschappen doen, koken én afwassen te veel inspanning vraagt? Maaltijdservice Utrecht bezorgt drie keer per week betaalbare koelverse maaltijden aan huis. Zo blijft u gezond eten en kunt u langer thuis blijven wonen. Maaltijdservice Utrecht is bedoeld voor inwoners van Utrecht die door ziekte, ouderdom of beperking niet zelf kunnen koken. Tussen 3,30 – 5,50 per maaltijd. Bestellen per 2 weken.