Wijkraad Noordwest

De wijkraad is voor en door bewoners van de wijk. Doelstelling is om gevraagd en ongevraagd adviezen te geven aan de gemeente over het reilen en zeilen van de wijk en de gevoelens en behoeftes van de bewoners, ondernemers en andere gebruikers van de wijk.

naar de website van de wijkraad noordwest

Wijkbureau Noordwest

Het wijkbureau of wijkservicecentrum is het aanspreekpunt van de gemeente in uw wijk. Wijkservicecentrum Noordwest is er voor iedereen die in deze wijk woont of werkt.
Geopend: maandag t/m vrijdag, 09.00 tot 17.00 uur

naar de website van het wijkbureau Noordwest

Buurthuis De Beatrix

In buurtcentrum de Beatrix is jong en oud altijd welkom! In de ontmoetingsruimte staat de koffie en thee van maandag t/m vrijdag klaar van 9.00 tot 16.00 uur. Ook op zondagmiddag kan je in de huiskamer terecht.

Daarnaast vind je in het buurtcentrum veel leuke activiteiten zoals: linedance, biljart, yoga, muziek- en gitaarles voor kinderen, steelband, zingen, knutselen & handvaardigheid, darten, klaverjassen & bridgen. Maar ook: huiswerkbegeleiding van Stichting Tagmat en van Stichting de Derde Brug en taalles (Spaans, Arabisch en Nederlands). Bovendien zijn er nog op verschillende momenten ruimtes te huur voor aanvullende activiteiten, workshops, lezingen, kooklessen en meer.

Een ruimte huren is gratis of heel goedkoop. Kijk daarvoor op www.utrecht.nl/verhuur onder ‘huur buurtcentrum’ bij ‘Vorstelijk Complex’.
Het complete jaarprogramma van vaste activiteiten bij de Beatrix vind je hier.

Politie, ambulance en brandweer

Alarm en spoed: Bel 112  (politie, ambulance en brandweer)

Geen spoed, wel politie: Bel 0900-0235 (90cpm)

Algemeen nummer van de politie: 0900-8844

naar de website van de Politie

naar de website van de Brandweer

naar de website van de Ambulance

Zo is Zuilen

Veel organisaties in Zuilen staan op de website van Zo is Zuilen reeds een rijtje onder de noemer: beleef Zuilen. Neem er vooral een kijkje. Ook voor de agenda met aankomende activiteiten.

naar de website van Zo Is Zuilen