• 15 september 2019
  • 13:00

Op 15 september is er in en rond het Vorstelijk Complex weer het vertrouwde, te gekke ZON-festival. Bands, muzikanten, koren, dichters en theatermakers uit Zuilen en ONdiep treden op in de foyer van ZIMIHC theater Zuilen en op twee buitenpodia. Buurthuis de Beatrix houdt open dag. En op het plein organiseert het Burennetwerk de Sociale Buurtmarkt.

Heb jij nog creatieve, zelfgemaakte spulletjes of lekkere, verantwoorde hapjes of ander lekkers die je (voor een zacht prijsje en een goed doel?) wilt verkopen? Je kunt nog tot 10 augustus een kraam van 2 of 4 meter bij ons bestellen. Let op, het is geen rommelmarkt of commerciële markt en het is alleen voor bewoners / makers uit Zuilen en Ondiep.

Voor maatschappelijk nuttige organisaties en initiatieven uit Zuilen en Ondiep maken we ook heel graag plaats. Er staan al zo’n 20 buurtorganisaties! Presenteer je op een actieve manier, doe iets leuks en werf daarmee bijvoorbeeld bezoekers of vrijwilligers.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar krachtvanzuilen@gmail.com met wat je wilt presenteren of verkopen, hoe je het wilt aanpakken, en hoeveel ruimte (2 of 4 meter) je nodig hebt. Door de vakantie kan het even duren voor je antwoord krijgt, maar dat begrijp je wel he?